WJV Montage
Oranje zonnebloem
Sfeerimpressie
Sfeerimpressie

WJV Montage: uw totaalgids in keukenland!

Bij WJV Montage begint uw nieuwe keuken met het bespreken van uw wensen. Uw wensen vormen het spreekwoordelijke fundament onder uw keuken. Vandaar uit ontvangt u een uitgebreid advies, tekening en offerte van WJV Montage.

WJV Montage werkt nauw samen met diverse keukenfabrikanten. Aan de hand van uw voorkeuren zoals opstelling, kleur en stijl, maar ook zaken zoals uw budget en beschikbare ruimte bepalen we samen wat bij u past. Met de beschikbare ruimte als vertrekpunt kan de ruimte 3D worden ingetekend en volgt een overzichtelijk ontwerp.

Gevolgd door een keuze uit een ruim assortiment werkbladen, spoelbakken, kranen, grepen, fronten, etc. Daarnaast is er een ruime keuze aan apparatuur van diverse merken zoals Siemens, Pelgrim, Bosch etc. Of het nu een vaatwasser, magnetron, (combi)oven, koelkast, diepvries, afzuigkap of koffiecenter betreft.

In tegenstelling tot keukencollega's stopt WJV Montage niet na het uitzoeken van uw nieuwe keuken. Zo behoren het bekleden van de vloer en de wand ook tot de mogelijkheden. WJV Montage denkt desgewenst mee in de keuze van de tegels of andere materialen en daarnaast maakt WJV Montage graag een bijpassend plan voor de keuken verlichting en verwarming.

Een keuken heeft veelal een levertijd van ca. 6-8 weken. Daarna kunt u er ook voor kiezen de keuken door WJV Montage te laten monteren. Bekijk hier alle mogelijkheden die WJV Montage u biedt...

Dorpsweg 19 | 3245 VA Sommelsdijk
Tel./Fax (0187) 48 92 06 | Mobiel: 06 46 76 59 78
E-mail: info@wjvmontage.nl