WJV Montage
Oranje zonnebloem
Combinatie van zwart en houtkleurige fronten.
Combinatie van zwart en houtkleurige fronten.

WJV Montage: één planning, één aanspreekpunt!

De montage van uw keuken op één adres geregeld? Zonder gedoe, met één strakke planning? Niet van "het kastje naar de muur" gestuurd worden? Kies dan nu voor WJV Montage.

Als het nodig is kunt u er voor kiezen om uw oude keuken zelf te demonteren en af te voeren. Maar vraag gerust eens naar de handige combinatie afvoer van uw oude keuken! WJV Montage kan het demonteren en afvoeren hierdoor namelijk heel voordelig aanbieden!

WJV Montage heeft alle keuken montage specialismen in huis. Het begint al bij het stucadoren en het egaliseren van de vloer. Een stabiele basis die menige andere keukenbedrijf u niet biedt!

WJV Montage monteert u keuken met zorg. Hieronder verstaat WJV Montage het verzorgen van de electra, het aansluiten van de apparatuur, eventuele doorgangen voor de afzuiging, het afstellen van de keukenkastjes, leiding werk aanleggen voor het aan- en afvoeren van water, luchtcirculatie voorzieningen aanleggen en alle overige voorkomende werkzaamheden.

De mogelijkheden van WJV Montage op het gebied van aftimmering en interieurbouw zijn onbeperkt. Zo kunt u ook dat lastige hoekje, een poort, een deur of raam en al het overige timmerwerk direct laten verzorgen.

Voor alle keukenzorgen belt u slechts één telefoonnummer: 06 46 76 59 78!
Alvast tot ziens!

Dorpsweg 19 | 3245 VA Sommelsdijk
Tel./Fax (0187) 48 92 06 | Mobiel: 06 46 76 59 78
E-mail: info@wjvmontage.nl